top of page

X-Force

Silicon monomer form for Plants

TopUpProduct_Badge_Biogreen_Plant_Nutrie
X-Force_Header_Biogreen_Plant_Nutrients.
Icons X-Force_Icon1_50.png
Icons X-Force_Icon4_50.png
Icons X-Force_Icon3_50.png
Icons X-Force_Icon2_50.png
Headline.png

Promovon formimin e luleve dhe frutave për një korrje më të mirë, duke krijuar një formacion shpërthyes të lartë gjatë fazës së lulëzimit.

arrowdown.gif
Icons X-Force_Icon1_80.png
Stimulon lulen
prodhimi
Icons X-Force_Icon4_80.png
Rritet natyrale
hormonet e lulëzimit
Icons X-Force_Icon3_80.png
Rrit rezistencën ndaj
stresi dhe sëmundja
Icons X-Force_Icon2_80.png
Rrit rezistencën ndaj
stresi dhe sëmundja

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

  • Stimulon formimin e frutave / luleve

  • Zhvillon formimin e lartë, duke dhënë më shumë korrje / më të madhe

  • Rrit hormonet natyrale të lulëzimit

  • Stimulon prodhimin e energjisë gjatë fotosintezës

  • Rrit rezistencën ndaj stresit dhe sëmundjes

  • Nuk e rrit vlerën e KE-së

  • Pa metale të rënda

  • Pa PGR

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

PERMASAT
X-Force_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

1 L

250ml

X-Bloom_500ml_Biogreen_Plant_Nutrients.p

1 L

250ml

X-Bloom_250ml_Biogreen_Plant_Nutrients.p

250ml

250ml

X-Force_5L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

5 L

250ml

Rritet natyrale
hormonet e lulëzimit
X-Force_Feed Chart_Soil_Hydro_Coco_Biogr

Përbërësit: Cu 1,2000%, Zn 0,7080%, Mn 0,6360%, Fe 0,0750%, acid salicilik, niacinë, aminoacide, biopolimer detar (chitosan).

</s></s>

Shkundni mirë para përdorimit. Projektuar për tu përdorur së bashku me lëndë të tjera ushqyese. Shmangni mbidozimin. Shitore në një të errët dhe acar pa vend.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e gelltit. Nuk është i përshtatshëm për konsum. Në rast të kontaktit me sy, pije sytë menjëherë me ujë.

giphy.gif
Stimulon lulen
prodhimi

All the ingredients come from the best natural resources, providing you exceptional quality. Biogreen is made from pure raw materials and is totally PGR free. 

Composition:

K20 2.7%, Mo 1.8%, SiO2 1.43%, B 0.2%.

LEARN MORE ABOUT THE INGREDIENTS >

quartz.png

250ml

Bloom2_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

BLOOM 2

Base Feed for Flowering Stage

X-Blast_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

X-BLAST

Bigger Buds & Bigger Yields

Grow1_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

GROW 1

Base Feed for VegetativeStage

bottom of page