top of page

Bloom2 Base Feed Flowering

SuperConcentrated.png
Bloom2_Header_Biogreen_Plant_Nutrients.p
Headline.png

Promovon formimin e luleve dhe frutave për një korrje më të mirë, duke krijuar një formacion shpërthyes të lartë gjatë fazës së lulëzimit.

arrowdown.gif

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

  • Stimulon formimin e frutave / luleve

  • Zhvillon formimin e lartë, duke dhënë më shumë korrje / më të madhe

  • Rrit hormonet natyrale të lulëzimit

  • Stimulon prodhimin e energjisë gjatë fotosintezës

  • Rrit rezistencën ndaj stresit dhe sëmundjes

  • Nuk e rrit vlerën e KE-së

  • Pa metale të rënda

  • Pa PGR

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

PERMASAT
Bloom2_250ml_Biogreen_Plant_Nutrients.pn
Bloom2_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png
Bloom2_5L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

250ml

250ml

1 L

250ml

5 L

250ml

Bloom2_10L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

10 L

250ml

Rritet natyrale
hormonet e lulëzimit
Bloom2_Feed Chart_Soil_Hydro_Coco_Biogre

Përbërësit: Cu 1,2000%, Zn 0,7080%, Mn 0,6360%, Fe 0,0750%, acid salicilik, niacinë, aminoacide, biopolimer detar (chitosan).

</s></s>

Shkundni mirë para përdorimit. Projektuar për tu përdorur së bashku me lëndë të tjera ushqyese. Shmangni mbidozimin. Shitore në një të errët dhe acar pa vend.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e gelltit. Nuk është i përshtatshëm për konsum. Në rast të kontaktit me sy, pije sytë menjëherë me ujë.

giphy.gif
Stimulon lulen
prodhimi

All the ingredients come from the best natural resources, providing exceptional quality. Biogreen is made from pure raw materials and is totally PGR free.

Composition:

K2O 10.62%, P2O5 10.55%, NH4 1.65%, NO3 1.46%.

LEARN MORE ABOUT THE INGREDIENTS >

250ml

X-Rooting_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.pn

X-ROOTING

Grow Big & Healthy Roots

X-Force_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

X-FORCE

Make Your Plants Invincible

Calgel_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

CALGEL

Calcium & Magnesium Additive

bottom of page