top of page

Garlic

Biological/Organic pest pesticide repellent Concentrated Garlic Spray Garlic extract Liquid Natural Pesticide

TopUpProduct_Badge_Biogreen_Plant_Nutrie
Garlic_Header_Biogreen_Plant_Nutrients.p
ORGANIC BADGE.png
Icons Garlic_Icon1_50.png
Icons Garlic_Icon2_50.png
Icons Garlic_Icon3_50.png
Icons Garlic_Icon4_50.png
Headline.png

Promovon formimin e luleve dhe frutave për një korrje më të mirë, duke krijuar një formacion shpërthyes të lartë gjatë fazës së lulëzimit.

arrowdown.gif
Icons Garlic_Icon1_80.png
Stimulon lulen
prodhimi
Icons Garlic_Icon2_80.png
Rritet natyrale
hormonet e lulëzimit
Icons Garlic_Icon3_80.png
Rrit rezistencën ndaj
stresi dhe sëmundja
Icons Garlic_Icon4_80.png
Rrit ATP
prodhimi

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

  • Stimulon formimin e frutave / luleve

  • Zhvillon formimin e lartë, duke dhënë më shumë korrje / më të madhe

  • Rrit hormonet natyrale të lulëzimit

  • Stimulon prodhimin e energjisë gjatë fotosintezës

  • Rrit rezistencën ndaj stresit dhe sëmundjes

  • Nuk e rrit vlerën e KE-së

  • Pa metale të rënda

  • Pa PGR

Formula jonë e hartuar me kujdes përmban 8 aminoacide thelbësore dhe vitamina.

</s></s>

Ai përshpejton lulëzimin dhe frytëzimin për një korrje më të mirë, duke krijuar formacione shpërthyese të larta gjatë fazës së lulëzimit.

Ndihmon gjithashtu në mirëmbajtjen e bimës të shëndetshme, duke mbajtur të korrë të fortë dhe duke u zhvilluar në potencialin e saj të plotë.

PERMASAT
Garlic_5L_Biogreen_Plant_Nutrients.png
Garlic_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

1 L

250ml

5 L

250ml

Rritet natyrale
hormonet e lulëzimit
Garlic_Feed Chart_Soil_Hydro_Coco_Biogre

Përbërësit: Cu 1,2000%, Zn 0,7080%, Mn 0,6360%, Fe 0,0750%, acid salicilik, niacinë, aminoacide, biopolimer detar (chitosan).

</s></s>

Shkundni mirë para përdorimit. Projektuar për tu përdorur së bashku me lëndë të tjera ushqyese. Shmangni mbidozimin. Shitore në një të errët dhe acar pa vend.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e gelltit. Nuk është i përshtatshëm për konsum. Në rast të kontaktit me sy, pije sytë menjëherë me ujë.

giphy.gif
Stimulon lulen
prodhimi

All the ingredients come from the best natural resources, providing exceptional quality. Biogreen is made from pure raw materials and is totally PGR free.

Composition:

Concentrated garlic extract (average of 15,000-28,000 ppm of allicin).

LEARN MORE ABOUT THE INGREDIENTS >

1 L

250ml

1 L

250ml

1 L

250ml

ail_327236627-e1477391225750.png

250ml

X-Force_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

X-FORCE

Make Your Plants Invincible

X-Blast_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

X-BLAST

Bigger Buds & Bigger Yields

X-Bloom_1L_Biogreen_Plant_Nutrients.png

X-BLOOM

Accelerates Flowering

bottom of page